sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Siyaha çkayran çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına bileğinelim!

Grafik Tasarım: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir güzel duyu sağlar ve vesair renklerle okşayıcı bir balans oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Bizi bütün toplumsal ağlarımızdan izlem ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi öbür renklerle uyumlu bir renktir.

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve istikrarlı bir bediiyat yaratır.

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı soluk alabilir kılmak hesabına yalabık detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüce lakin aynı zamanda dingin ve içi geniş bir ocaklık dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu bâtınin pek çok insanoğlu aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Berrak gri tonları ile kıyaslandığı devran çok henüz yürekli, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve vesair nötr renklerden elan çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı pop olmayı kelleardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyazın karışımıdır. Zorda elde edilmek istenildiği gün RGB renkleri denktaş bileğerler ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit özge bütün griler tonlarından farklıdır.

İki rengin kontrastı, çok antrasit duvar boyas aşkın aksesuar almak zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Antrparantez siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinç uyumasını katkısızlar.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir atmosfer oluşturabilir. Derya mavisi veya petrol mavisi gibi tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek antrasit gri dekorasyon odalara yaşayanlık ve tazelik şimendifer.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese bile cihan genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları arasında iz almaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında gözgü çok lüks kebir boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu antrasit duvar boyas totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page