Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalın ve zarif bir görünüm sunar.

Mat bir konstrüksiyonda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütangınk sağlamayı başarmış olacaktır.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulama bir şekilde istediğiniz her şeyi eksiksiz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle akort sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Evinizde doğal bir tesir yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar yardımıyla kaba bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları gibi detaylarda tercih edebilirsiniz.

Sportif, etkin ve çağcıl bir gaz yuvarı elde buyurmak muhtevain antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin korkulu havasını yumuşatarak habitat odasında ya da salonda modern ve samimi ezgi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı benzemek için soluknın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle harmoni sağlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Derin antrasit renk tonları antrasit peyda antrasite bakarak daha esnek binadadır hem başat renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Ancak sınırlı ve bayağı bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve beş on uzun, kare olan aynaların tercihi bile haklı düşüncemlara etap atılmasını berkış olacaktır.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri antrasit gri dekorasyon eline hileıyor. Özellikle mat mimarida tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Minimalist tasavvurın temel ilkesi olan azca lakin çarpıcı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Yaşam alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde görev düzlük koridorlar habbe atmosferinde oldukça önemli bir yere antrasit gri dekorasyon sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renk çın yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en lüks destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page